dissabte, 7 de febrer del 2009

Les Fonts de Terrassa - Olesa de Montserrat (GR-6)



Ruta des de Les Fonts de Terrassa fins a Olesa de Montserrat, seguint el GR-6. La sortida és a l'estació de FGC de Les Fonts, i l'arribada a l'estació d'Olesa, també de FGC.

La ruta segueix principalment pistes i corriols. Les últimes pluges han deixat alguns corriols amb mal estat, per això valoro la dificultat del desplaçament amb 3. En general, el recorregut tindria una dificultat de desplaçament de 2. Una quarta part de la ruta, aproximadament, és per carrers d'urbanitzacions.

Un punt a part mereix el tram de la riera de Gaià. Entre dos i tres quilòmetres la ruta segueix la riera de Gaià i la riera de Sant Jaume. Malgrat que no baixava molta aigua, era suficient per cobrir la major part dels passos per on es pot creuar bé la riera. Així que m'he fet un fart de buscar i rebuscar llocs per on seguir, creuant la riera varies vegades, i remullant-me els peus més cops dels que volia (de fet, no volia remullar-me'ls cap cop). Però cal dir que m'ho he passat molt bé.

A més, a la riera de Sant Jaume estan fent unes obres que tallen una mica el camí.

Malgrat les dues urbanitzacions que cal travessar, la ruta és agradable, sobretot el tram de la riera de Gaià.

Aquesta ruta correspon a una sessió llarga del programa d'entrenament per a la Marató.

Valoració de la ruta:
  • Medi: 2
  • Orientació: 2
  • Desplaçament: 3


Monolit en el punt on es troben el GR-6 i el GR-96.


La riera de Gaià.


Vista de Montserrat, des de poc abans d'arribar a Olesa.

1 comentari:

Wolfcat ha dit...

Hola que tal, estaba navegando por algunos directorios en busca de webs que tengan contenido interesante y me tope con vuestra web http://onelspeusemportin.blogspot.com/. Es por ese motivo que quisiera hacerle una propuesta sobre intercambio de links. Si estás interesado no dudes en ponerte en contacto conmigo. Un saludo y suerte con vuestro proyecto.

Irving
wolfelycat@hotmail.com