dijous, 13 de novembre del 2008

Barcelona - 20



Ruta pel front marítim de Barcelona, amb possibilitat de córrer una estona per la platja.
Avui tocava de nou sessió fàcil, però he aprofitat per anar a córrer per la platja. Des del Pla de Palau he baixat pel Pg. Joan de Borbó i per la platja (excepte el tram del port Olímpic) fins al Poblenou. He acabat pujant per la Rbla. del Poblenou fins a la Diagonal.
Quan pensava aquesta ruta tenia en ment fer un recorregut d'uns 5 km. (que és aproximadament la distància que havia de córrer avui), fent la máxima distància possible per la platja, i sense haver de fer un recorregut d'anada i tornada.
Altres variants seguint aquestes premises poden ser seguir per la platja fins al Fórum. Així probablement es pugui fer gairebé la totalitat dels 5 km per platja. Queda pendet probar això un altre dia.
La ruta és bastant contínua, gairebé sense semàfors. A més, a la platja quedés bastant aïllat del trànsit de la ciutat. Potser l'únic punt negatiu és a la Rbla. del Poblenou, on hi sól haver molta gent i es fa més incòmode córrer.
És una llàstima que no portés la càmera de fotos, perquè he pogut veure la sortida de la Lluna a l'horitzó, per sobre el mar. I malgrat que els meus gustos tiren molt més cap a les pedres, és una de les millors escenes que he contemplat des de Barcelona.

Valoració de la ruta:

  • Continuïtat: 2
  • Carrers: 2
  • Trànstit: 1